Retail&Agrobusiness

Artima, divizia de supermarketuri a Carrefour, şi-a prelungit cu un an un credit de 30 mil. lei la BRD

Artima, divizia de supermarketuri a Carrefour, şi-a...

Autor: Cristina Roşca

13.02.2017, 00:06 3276

Compania Artima, controlată de grupul francez Carrefour, a prelungit cu un an, până la data de 21 ianuarie 2018, un credit de 30 de milioane de lei pe care îl avea la BRD - Groupe Société Gé­né­rale. Artima este compania prin care grupul francez operează pe piaţa locală divizia de supermarketuri, respectiv maga­zinele Carrefour Market.

Până la închiderea ediţiei repre­zen­tanţii gigantului francez nu au putut fi con­tactaţi pentru a oferi informaţii pri­vind această facilitate de credit, precum scopul acesteia.

Pentru prelungirea contractului cu un an, Carrefour a întrunit Adunarea Ge­nerală Extraordinară a Actionarilor Artima. „Aprobă, în unanimitate, pre­lun­girea cu o perioada de un an, înce­pând cu data de 31 ianuarie 2017 până la 31 ianuarie 2018, a duratei contractului de credit încheiat în aprilie 2013 (...)“, po­trivit documentelor oficiale. Creditul con­tractat acum mai puţin de patru ani a mai fost prelungit anterior de trei ori, în de­cem­brie 2013, ianuarie 2015 şi ia­nua­rie 2016.

Grupul francez Carrefour este pre­zent pe piaţa locală prin mai multe en­ti­tăţi juridice, cu afaceri cumulate de 1,7-1,8 mld. euro, potrivit estimărilor ZF. Cea mai importantă companie ca bu­siness este Carrefour România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO