Retail&Agrobusiness

​ASF sancţionează Unirea Shopping Center cu avertisment pentru că nu a transmis raportul financiar aprobat de acţionari pentru 2015

​ASF sancţionează Unirea Shopping Center cu...

Autor: Liviu Popescu

13.10.2016, 12:06 316

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a decis astăzi sancţionarea cu avertisment a Unirea Shopping Center (SCDM) întrucât compania nu a transmis către autoritate raportul financiar aferent anului 2015, aprobat de adunarea generală a acţionarilor.

“Până în prezent reprezentanţii Unirea Shopping Center nu au convocat AGOA în vederea aprobării situaţiilor financiare aferente exerciţiului financiar 2015 şi pe cale de consecinţă, situaţiile financiare anuale, împreună cu raportul annual, aprobate de adunarea generală a acţionarilor, nu au fost transmise şi puse la dispoziţia publicului”, spune ASF.

Motivul invocat de Unirea Shopping Center, emitent cu 173 mil. lei capitalizare, pentru că nu a raportat legal raportul pe 2015 constă în neaprobarea de către consiliul de administraţie a includerii pe ordinea de zi a AGOA din 7 iulie a punctelor privind situaţiilor financiare pentru 2015 şi raportul administratorilor. Unirea Shopping Center poate depune contestaţie la ASF în termen de 30 de zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO