Retail&Agrobusiness

Austriecii de la Rondocarton vor să investească 10 milioane de euro în fabricile din Cluj şi Târgovişte

Austriecii de la Rondocarton vor să investească 10...

Autor: Laurentiu Cotu

24.03.2016, 00:05 1401
Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl cu afaceri totale de 330 mil. euro şi apro­ximativ 1.200 de angajaţi, are în plan în următorii doi ani un proiect de investiţii de 10 mil. euro pentru dez­voltarea fabricilor de carton ondulat din Cluj şi Târgovişte.
 
Rondocarton a investit în ultimii trei ani câteva milioane de euro în modernizarea fabricilor locale, prin achiziţionarea de noi utilaje de producţie. Fabricile de carton ondulat Rondocarton din Apahida, judeţul Cluj, şi Târgovişte au o capacitate de 120 de milioane de metri pătraţi de ambalaje pe an fiecare, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.
 
„Intenţionăm să investim în următorii doi ani în jur de 10 milioane de euro pentru dezvoltarea fabricilor de carton ondulat din Cluj şi Târgovişte. Pentru acest an am alocat 2 milioane de euro pentru investiţii la fabrica din Târgovişte“, a declarat pentru ZF Transilvania Teofil Câmpean, şeful fabricilor de carton ondulat Rondocarton din Târgovişte şi Cluj, ale grupului austriac Rondo Ganahl.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO