Bateriile Varta ambalate la Braşov au ajuns în numai un an în topul marilor exportatori

18 mar 2016 Autor: Adelina Mihai

Varta Microbattery, producă­torul german de baterii care are o fabrică la Braşov de la începutul anului 2014, a intrat anul trecut pe locul 340 în topul celor mai mari exportatori din economie, potrivit datelor preliminare ale Institu­tului Naţional de Statistică.
 
Valoarea exporturilor făcute de companie nu este publică, acest tip de informaţii fiind considerate a fi „confidenţiale“ de către Statistică dacă se referă la o singură persoană juridică.
 
În prezent, la fabrica de la Braşov nemţii desfăşoară doar activităţi de ambalare a bateriilor, nu şi de producţie sau de asamblare a acestora, potrivit unor surse din piaţă.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Varta
, brasov
, exportatori
, top
, statistica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide