Retail&Agrobusiness

Benvenuti a vândut în primele trei luni încălţăminte de aproape 20 mil. lei. „Piaţa a fost influenţată pozitiv de luna martie“

Dan Pavel, proprietarul Benvenuti: Investiţia în modernizarea magazinelor este cuprinsă între 50.000 şi 100.000 de euro pe unitate.

Dan Pavel, proprietarul Benvenuti: Investiţia în modernizarea magazinelor este cuprinsă între 50.000 şi 100.000 de euro pe unitate.

Autor: Laurentiu Cotu

25.05.2016, 00:06 385

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul local Dan Pavel, a avut în primul trimestru o cifră de afaceri de 19,8 mil. lei (4,4 mil. euro), în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de 90 mil. lei (aproximativ 20 mil. euro). 

Benvenuti a realizat anul trecut afaceri totale de 85,4 mil. lei (circa 19 mil. euro), compania făcând parte din cei mai importanţi retaileri de încălţăminte din România, alături de Deichmann, CCC şi Otter.

„În primul trimestru, piaţa a fost influenţată pozitiv de luna martie, care a fost mai călduroasă faţă de anii anteriori, confirmându-se încă o dată faptul că în domeniul de încălţăminte vorbim de afaceri meteo­sensibile, determinate de factorii climatici. Printre proiectele demarcate în acest an se numără renovări şi extinderi de magazine“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan Pavel, proprietarul Benvenuti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO