Retail&Agrobusiness

Brandul german de modă Philipp Plein se aşază la parterul hotelului JW Marriott, lângă Louis Vuitton şi Dolce & Gabbana

Brandul german de modă Philipp Plein se aşază la...

Autor: Cristina Rosca

22.12.2016, 00:05 708

Brandul german de modă Philipp Plein a intrat pe piaţa locală în sistem de franciză şi a deschis primul său magazin în galeria comercială The Grand Avenue, amplasată la parterul hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucureşti. Magazinul măsoară 82 mp şi va vinde atât colecţiile pentru bărbaţi, cât şi pe cele pentru femei.

Brandul de modă se poziţionează pe segmentul premium şi s-a aşezat la parterul hotelului JW Marriott, unde mai sunt deschise şi alte magazine pe acelaşi segment sau pe cel de lux, cum este cazul Louis Vuitton, Dolce & Gabbana sau Michael Kors. De altfel, brandurile de lux se aşază la parterul hotelurilor de cinci stele pentru că profilul clientului din magazine este similar cu al celui din hotel.

Brandul german care poartă numele designerului a cunoscut o expansiune rapidă în ultimii ani, în special în Europa şi Orientul Mijlociu. Philipp Plein a câştigat teren cu un design excentric şi cu o promovare mai agresivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO