Retail&Agrobusiness

Brandul Tommy Hilfiger Kids deschide un magazin în Bucureşti Mall Vitan

Brandul Tommy Hilfiger Kids deschide un magazin în...

Autor: Roxana Rosu

23.08.2017, 12:30 294

Bucureşti Mall Vitan va avea de la finele lunii august un magazin Tommy Hilfiger Kids, brand prezent pe piaţa românească de aproape 20 de ani.

Noul magazin va avea o suprafaţă de 68 mp, la parterul mallului, iar oferta va include haine de la categoria nou-născuţi până la 16 ani.

Brandul american Tommy Hilfiger este una dintre mărcile premium din moda internaţională, fiind prezent în România cu magazine în Bucureşti şi marile oraşe.

Sarkk S.A, compania care deţine franciza bran­du­lui american Tommy Hilfiger pe piaţa lo­ca­lă, a fost fondată în 1998 şi acum este dis­tri­buitorul exclusiv al brandului pe pie­ţe­le din Grecia, Cipru, România, Bul­garia, Albania şi Macedonia.

În România grupul deţine 12 magazine deschise în cele mai mari oraşe din ţară, cele mai multe (două treimi) în Capitală. Pe lângă unităţile Tommy Hilfiger Sportswear, firma deţine şi alte trei magazine monobrand în Bucureşti – unul pentru copii şi două denim. Magazinul Tommy Hilfiger Kids este deschis în Băneasa Shopping City, iar unităţile Hilfiger Denim sunt amplasate în Mega Mall şi Park Lake.

Bucureşti Mall este primul centru comercial de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Recent, unitatea  a trecut printr-un proces de renovare şi modernizare, prin care şi-a reconfigurat spaţiile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO