Bulevardul Unirii din Bucureşti prinde ceva viaţă după ce Gloria Jean’s şi Salomon au deschis magazine în zonă

8 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

• Bulevardul Unirii, în zona cuprinsă între Piaţa Unirii şi Piaţa Alba Iulia, a devenit atractiv pentru retailerii care caută spaţii comerciale după ce firmele au fost obligate să evacueze clădirile cu risc seismic ridicat din zone precum Calea Victoriei • Mai mult, dezvoltările de birouri din centrul Capitalei dau viaţă unei artere prăfuite cu câţiva ani în urmă.

Brandul de echipamente sportive Salomon şi cafeneaua Gloria Jean’s sunt două dintre inaugurările majore din ultimul an de pe Bulevardul Unirii între magazinul Unirea şi Piaţa Alba Iulia. Lor li se adaugă restaurantul Vu’s, situat în spatele Bibliotecii Naţionale, pe Splaiul Unirii.

„Spaţiul în care am deschis magazinul Pro Shop este favorabil pentru că se află într-o zonă centrală, aproape de Piaţa Unirii, iar în jur există multe companii şi instituţii publice. În plus, în preajmă se organizează frecvent evenimente sportive, ceea ce face ca zona să fie un punct de interes pentru clienţi. Cel mai probabil, şi noi vom organiza evenimente de acest gen. Am avut nişte previziuni făcute înainte de a deschide magazinul, iar acestea s-au îndeplinit în aceste luni, de când suntem prezenţi pe Bulevardul Unirii“, spune Melania Vasilache, coordonator marketing în cadrul companiei care deţine brandul Salomon.

În magazinul ProShop se regăsesc branduri precum X-Bionic, Spyder, Suunto, GoPro, Leki sau Polar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2017

 
Cuvinte cheie:
unire
, bulevard
, viata
, deschidere
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide