Carrefour deschide un magazin Supeco în Focşani şi ajunge la şapte unităţi sub acest brand. „Supeco se adresează celor care doresc să facă economii. Sunt multe produse vrac, se pot cumpăra câte 100 de grame.“

3 oct 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Grupul francez Carrefour, al doilea cel mai mare jucător din retailul local, deschide joi al şaptelea magazin Supeco de pe piaţa locală, la Focşani. Acesta se va adăuga celorlalte şase uni­tăţi de acest tip pe care grupul le are în România.
 
„Avem deja şase magazine Supeco, în Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giur­giu, Ga­laţi şi Craiova“, spun repre­zen­tanţii Carrefour.
 

Magazinul Supeco din Foc­şani este o investiţie de la zero, care nu înlocuieşte o altă uni­tate din portofoliul grupului, după cum a fost cazul altor unităţi Supe­co (precum cea din Cra­iova), ce au fost deschise în locul maga­zinelor Billa, intrate în portofoliul Carrefour la sfârşitul anului 2015.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.10.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
carrefour
, deschidere
, focsani
, magazin
, brand
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide