Retail&Agrobusiness

Carrefour lansează un card pentru clienţi, prin care pot beneficia de vouchere de ziua lor

Carrefour lansează un card pentru clienţi, prin care...

Autor: Corina Zamfir

02.10.2017, 14:46 1392

Grupul Carrefour lansează, începând cu 2 octombrie, în reţeaua de magazine Market din 22 de oraşe, printre care şi Bucureşti, un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai nouă modalitate pentru clienţi de a beneficia de sute de promoţii şi reduceri la produsele alimentare şi nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de naştere şi de ziua numelui, anunţă compania.

Cu ocazia lansării, la primele cumpărături de minim 50 lei pe care clienţii le efectuează cu cardul, aceştia vor primi automat un cupon de reducere de 5 lei pe care îl pot folosi oricând, la alegere, până la finalul lunii.

Începând cu 1 octombrie, clienţii pot solicita Card Plus direct de la punctele special amenajate în magazinele Market. După completarea unui formular de înscriere electronic clienţii intră în posesia cardului care este disponibil direct şi gratuit.

Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături. Odată cu Card Plus, clienţii vor primi şi 3 minicarduri detaşabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca întreaga familie să se bucure de aceleaşi avantaje.

Oraşele în care clienţii Carrefour pot beneficia de programul de fidelitate sunt Alba Iulia, Alexandria, Băicoi, Buzău, Caransebeş, Dej, Filiaşi, Mioveni, Sighet, Stefăneştii de Jos, Târgu Jiu, Vaslui, Bucureşti, Voluntari, Câmpina, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Targovişte, Boldeşti, Chiajna, Calan, Stefăneştii de Argeş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO