Retail&Agrobusiness

Cătălin Metehău, lanţul de cofetării ANA Pan: În T1/2018 am avut o creştere de 25% în zona de fresh food şi specialităţi de cafea

Cătălin Metehău, directorul general al ANA Pan

Suntem în plin proces de dezvoltare a gamei de mâncare funcţională şi băuturi, urmând să introducem un nou concept de mâncare.

Cătălin Metehău, directorul general al ANA Pan Suntem în plin proces de dezvoltare a gamei de mâncare funcţională şi băuturi, urmând să introducem un nou concept de mâncare.

Autor: Mirabela Tiron

04.05.2018, 00:08 402

„Investiţiile continuă în ritmul impus în ultimii ani, finalizăm renovările magazinelor proprii şi căutăm noi spaţii pentru deschiderea a două noi magazine în Bucureşti, iar în următorii doi ani luăm în calcul deschiderea unui magazin la Londra.“

Lanţul de cofetării ANA Pan, dez­vol­tat de familia Copos la înce­pu­tul anilor ’90, a finalizat primul tri­mestru din acest an cu afaceri în creş­tere cu 15% faţă de perioada si­mi­lară a anului trecut, potrivit oficialilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO