Retail&Agrobusiness

Cel mai mare lanţ de restaurante clujean a intrat pe piaţa din Bucureşti cu o investiţie de 500.000 de euro

Cel mai mare lanţ de restaurante clujean a intrat pe...

Autor: Răzvan Botea

11.04.2018, 12:41 4099

Marty Restaurants, cel mai mare lanţ de restaurante din Cluj-Napoca, începe extinderea la nivel naţional prin inaugurarea primului resturant al lor din Bucureşti şi a şaptea locaţie din reţea. Acesta este amplasat în centrul comercial Sun Plaza.

„Am ales un centru comercial pentru că ne permite să testăm această piaţă foarte competitivă şi pe care dorim să evoluăm treptat. Este un pas important pentru noi, însă venim cu o experienţă îndelungată”, a declarat Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants.

Acesta este prima investiţie în Bucureşti din cele trei de anul acesta, reprezentanţii companiei anticipând o creştere a cifrei de afaceri până la 15,6 mil. euro anul acesta. Investiţia de jumătate de milion de euro se va amortiza în aproximativ trei ani, potrivit estimărilor conducerii.

Brandul Marty Restaurants a fost fondat în 2000 de către Marcelus Suciu. Cu o cifră de afaceri de 12 mil. euro în 2017, pentru 2018 compania îşi propune atât o extindere la nivel naţional, cât şi creşterea cifrei de afaceri cu 30%.

Marty este un restaurant cu specific italian-american. Situat în zona de food court a centrului comercial Sun Plaza, are o suprafaţă de 370 de metri pătraţi şi o capacitate de 140 de locuri. În prezent, echipa este formată din 35 de persoane, atât din Bucureşti, cât şi din Cluj-Napoca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO