Centrele Winmarkt au ajuns la un grad de ocupare de 96,1% în 2016, cel mai ridicat nivel de până acum

18 apr 2017 Autor: Cristina Bellu

Grupul Winmarkt, subsidiara locală a grupului italian Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), care administrează 14 centre comerciale amplasate în oraşele medii de provincie, a ajuns anul trecut la un grad de ocupare de 96,1%, faţă de 94,4% în 2015, înregistrând cel mai ridicat nivel de până acum.

La venituri de 8,9 milioane de euro, în creştere cu 3,1% faţă de 2015, compania a avut un EBITDA de 6,1 mil. euro (plus 3,5%) şi un profit net de 1,1 milioane de euro. “2016 a fost inca un an de crestere pentru Winmarkt, o performanta operationala remarcabila, corelata cu un atent control al costurilor si al procesului de dezvoltare, ceea ce ne-a permis noua si actionarilor sa inregistram rezultate peste asteptari.”, a spus Carlo Barban, CEO si Managing Director al Grupului.

Winmarkt are în proprietate 14 centre comerciale şi o clădire de birouri. Reţeaua Winmarkt, administrată de firma Win Magazine, este prezentă doar în oraşe medii şi mari de provincie, Ploieştiul fiind singurul oraş unde compania deţine două centre comerciale şi o clădire de birouri, în celelalte oraşe existând o singură unitate.

Anul trecut, centrele comerciale au fost vizitate de 31,3 milioane de oameni, cu 2,6% mai mulţi ca în 2015.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
ocupare
, ridicare
, centre comerciale
, grup
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide