Retail&Agrobusiness

Cine ia crema de pe piaţa HoReCa. Harta restaurantelor, barurilor şi cafenelelor din Bucureşti: şase zone, 200 de localuri cu afaceri de 90 milioane euro

Cine ia crema de pe piaţa HoReCa. Harta restaurantelor,...

Autor: Cristina Roşca

09.07.2018, 18:16 1108

♦ Bucureştiul este nu doar cel mai important centru economic al ţării, ci şi principala destinaţie turistică din România care primeşte anul circa 1,2 milioane de străini care vin în căutare de băutură ieftină şi mâncare tradiţională ♦ Şi pentru români Capitala este centrul gastronomic al ţării, în ultimii ani tot mai multe baruri, restaurante şi cafenele apărând pe scena oraşului.

Antreprenorul local Cristian Preotu, care deţine mai multe businessuri în domeniul gastronomiei de lux printre care şi restau­rantele Sushi Room şi Le Bistrot Français, va inau­gura luna aceasta un nou business. Este vorba despre Corto Maltese, un restaurant cu specific medite­ranean amplasat în zona Flo­reasca din Bucureşti, vizavi de parcul Floreasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO