Retail&Agrobusiness

Cine sunt cei mai mari chiriaşi din Shopping City Timişoara? Mallul va fi inaugurat la sfârşitul lunii martie

Cine sunt cei mai mari chiriaşi din Shopping City...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.02.2016, 15:47 1588

Carrefour, Cinema City, Zara, H&M, Koton şi C&A sunt primii chiriaşi din centrul comercial Shopping City Timişoara, care va fi deschis integral la sfârşitul lunii martie. Aceştia deţin împreună aproape o treime din întreaga suprafaţă închiriabilă a mallului, de 70.000 de metri pătraţi, dezvoltatorii având în plan să extindă complexul şi să ajungă la peste 100.000 de metri pătraţi închiriabili.

În topul chiriaşilor după suprafaţa ocupată în Shopping City Timişoara, se înscrie Carrefour, deschis încă din noiembrie anul trecut, din prima fază a proiectului, alături de Cinema City – 4.000 mp, Zara – 2.600 mp, H&M – 1.700 mp, Koton şi C&A, cu câte 1.500 mp.

De la sfârşitul lunii martie, timişorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Bucureştiului, cu 13 săli dotate cu tehnologii 3D, alături de o sală de fitness cu piscină semi-olimpică, o zonă de bowling, biliard, cazino, food-court şi un spaţiu de joacă pentru copii. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO