Retail&Agrobusiness

Clienţii Carrefour Băneasa au patru case unde îşi pot scana şi plăti singuri produsele

Clienţii Carrefour Băneasa au patru case unde îşi pot...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2017, 12:47 7495

Hipermarketul Carrefour Băneasa a implementat din 21 august serviciul pilot „Casa ta - Self Service”, prima casă de marcat unde clienţii au posibilitatea de a scana şi plăti singuri, în acelaşi loc, produsele cumpărate.

Zona dedicata noului serviciu „Casa ta – Self Service” este alcatuită din 4 case de marcat tip self check-out si este deservita de un supervizor permanent, care poate oferi informaiţii clienţilor.

„Ne bucuram sa putem oferi clientilor nostri experiente unice de cumparaturi, iar noul serviciu integrat „Casa ta – Self Service” va da acestora posibilitatea de a lua viitorul in propriile maini, datorita tehnologiei propuse prin functiile casei de marcat. Astfel, clientii sunt invitati in hipermarketul Carrefour Baneasa sa descopere acest proiect pilot si sa incerce singuri noua casa de marcat „Casa ta – Self Service” care permite realizarea cumparaturilor in doi pasi simpli: scanarea produselor la casa de marcat „Casa ta- Self Service”  si plata produselor scanate - cu cardul sau prin aplicatia mobila Carrefour Pay”, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

După preluarea Billa, grupul Carrefour şi-a consolidat poziţia secundă pe piaţa locală de retail, cu un business cumulat de circa 1,7-1,8 mld. euro, potrivit estimărilor ZF, şi circa 290 de magazine sub mai multe branduri şi formate. De altfel, francezii sunt grupul care acoperă cele mai multe formate din piaţă, de la hipermarketuri (Carrefour) şi supermarketuri (Market) la proximitate urbană (Express şi Express Orange) şi rurală (Contact) şi online. Carrefour are şi un format mixt de discounter şi cash & carry – Supeco - însă acesta este operat de o altă entitate şi de o altă echipă de management, potrivit datelor furnizate anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO