Coca-Cola implică artişti, vloggeri şi vedete în campanii pentru a atinge cât mai multe categorii de consumatori

29 ian 2017 Autor: Bianca Dorobanţu

Mediul digital reprezintă o investiţie pe termen lung pentru Coca-Cola, cel mai mare producător de băuturi răcoritoare, dar şi un mijloc de a exersa ideile în materie de online, au spus reprezentanţii companiei.  

„Digitalul este o componentă esenţială, care a schimbat modul în care facem business. Iar această schimbare a adus după sine şi o reorganizare internă. În ultimii ani ne-am extins echipa cu specialişti în social media“, au spus reprezentanţii companiei..

De la campanii, la crearea de aplicaţii, seriale web sau platforme de conţinut, Coca-Cola este un brand vizibil în online, pe Facebook, Insta­gram, fiind şi primul brand prezent pe Snapchat. Pe Instagram, de pildă, Coca-Cola are 1,7 milioane de fani, mesajele de pe Face­book ajung la  4,8 milioane de utilizatori săptămânal, iar pe Snapchat acestea ajung la peste 8.000 de oameni zilnic, potrivit reprezentanţilor companiei, care însă nu au dat detalii despre bugetul alocat comunicării în social media.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.01.2017

 
Cuvinte cheie:
coca-cola
, campanie
, artisti
, consumatori
, vedete
, implicare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide