ANTREPRENORI LOCALI

Constantin Deleanu, Cotnari: Sunt adeptul ideii de a dezvolta o afacere numai până în punctul în care poţi să o controlezi

24 feb 2016 Autor: Mădălina Panaete

Constantin Deleanu, preşedintele producătorului de vinuri Cotnari: Avem concurenţi care şi-au făcut visuri frumoase cu exportul de vin, iar noi ne-am bucurat pentru că a fost lăsată mai liberă piaţa internă.

Constantin Deleanu, preşedintele producătorului de vinuri Cotnari, unul dintre cei mai mari de pe piaţa locală, spune că mai este loc în industria de vin românească, astfel că pro­ducătorul se va concentra pe acest segment în următorii ani.
 
„În ceea ce priveşte exporturile de vin, deocamdată aici nu am investit prea mult, deoarece  cred că mai este suficient loc în România. Avem concurenţi care şi-au făcut visuri frumoase  cu exportul de vin, iar noi ne-am bucurat pentru că a fost lăsată mai liberă piaţa internă“, a declarat managerul, care este şi unul dintre acţionarii companiei alături de alţi patru antreprenori. Constantin Deleanu deţine circa 30% din titlurile companiei, conform ultimelor date.
 
Declaraţia antreprenorului vine în contextul în care tot mai mulţi producători din industria de profil îşi îndreaptă atenţia către exporturi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.02.2016

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, dezvoltare
, vin
, crestere
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide