Retail&Agrobusiness

Cora închide primul magazin din România la Arad. Provincia contribuie cu doar 20% la totalul businessului

Cora închide primul magazin din România la Arad....

Autor: Cristina Rosca

05.05.2015, 00:06 1030
Retailerul franco-belgian Cora, prezent pe piaţa locală de mai bine de un deceniu cu 12 hipermarketuri, va închide la începutul lunii iunie magazinul din centrul comercial Galleria din Arad, potrivit proprietarului mallului, grupul polonez GTC.
 
În oraş mai rămân doar două hiper­marketuri, unul Real şi unul Kaufland după ce şi Carrefour a tras obloanele acum circa trei ani. Până la închiderea ediţie reprezentanţii Cora nu au răspuns solicitării ZF privind motivul închiderii şi planurile de viitor. Investiţia într-un hipermarket în mall este de circa 5 mil. euro, potrivit datelor ZF.
 
„Am primit notificarea Cora şi în acest moment explorăm toate opţiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioadă de 10 ani. În acelaşi timp, suntem în diferite discuţii cu alţi operatori de hipermaketuri precum şi cu alţi retaileri de calibru şi o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activităţii Galleria Arad, existând întotdeauna alte opţiuni”, a declarat Danny Bercovich, CEO-ul GTC România.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO