Cora vorbeşte despre reluarea expansiunii la trei ani după ce a pus pe hold toate proiectele

23 feb 2016 Autor: Cristina Rosca

Lanţul de hipermarketuri Cora, prezent pe piaţa locală cu o reţea de doar 11 unităţi, extinde unul dintre magazinele din Constanţa şi reia expansiunea pe online, plan făcut public iniţial în 2015.
 
Oficialii Cora au intrat în silentio stampa acum un an, când au oferit pentru ZF informaţia deschiderii a trei puncte pentru Cora Drive, plan care nu a fost însă pus în practică în 2015. Mai mult, anul trecut compania a închis un hipermarket, cel din Arad.
 
Acum, oficialii lanţului de hipermarketuri reiau planurile de expansiune şi vorbesc despre dublarea suprafeţei magazinului Cora City Park, un „oraş cheie“ pentru companie. Mai mult, „analizea­ză alte oportunităţi de extindere“.
 
„Anul 2015 a fost un an bun pentru Cora România, iar rezultatele ne motivează şi ne obligă în acelaşi timp să men­ţi­nem performanţa. La Constanţa avem două magazine şi am decis să extindem Cora City Park“, a spus Philippe Lejeune, CEO al Cora România. El nu oferă însă date concrete privind cifra de afaceri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.02.2016

 
Cuvinte cheie:
cora
, expansiune
, reluare
, proiecte
, extindere
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide