Retail&Agrobusiness

Corina Licea, directorul de HR al Coca-Cola HBC România, a fost promovată la nivel de grup

Corina Licea

Corina Licea

Autor: Mădălina Dediu Panaete

30.05.2016, 11:55 1270

Corina Licea, managerul care a condus în ultimii trei ani departamentul de HR al Coca-Cola HBC România , a fost promovată la nivel de grup ocupând în prezent funcţia de Group Talent Acquisition and Identification Manager.

Astfel, departamentul de resurse umane al celei mai mari companii de pe piaţa de băuturi din România este coordonat, din luna mai, de Mihaela Ioniţă, noul Country HR Manager.

Cum arată staţiile de metrou din Coreea de Nord. "Unul dintre cele mai misterioase şi frumoase sisteme de tranzit de pe pământ"

Mihaela Ioniţă a intrat în Sistemul Coca-Cola în iulie 2013, având rolul de People Services Manager în cadrul Coca-Cola Hellenic BSO (Shared Services Centre), coordonând livrarea de servicii HR către 22 de operaţiuni din grup. În septembrie 2015, ea a preluat conducerea funcţiunii BSO Continuous Processes Improvement şi a coordonat implementarea unor proiecte cheie de optimizare de procese.

Cele mai frumoase sate din lume. Destinaţii pitoreşti îngheţate în timp

Înainte de a se alătura Coca-Cola HBC, Mihaela Ioniţă a deţinut funcţia de Director Resurse Umane Xerox România & Central Eastern Europe Distributor Group. În cadrul Xerox România, ea a ocupat şi rolurile de Strategic Accounts Operations Delivery Manager şi Operations Business Development Manager. Anterior, Mihaela a colaborat cu două companii importante de consultanţă, KPMG şi Deloitte.

Corina Licea s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în octombrie 2011, având, la acea vreme, rolul de Capability Manager, iar în luna martie a anului 2013 a fost promovată în rolul de Country HR Manager. În perioada în care a coordonat echipa de resurse umane a celei mai mari companii de băuturi din România, ea a regândit şi optimizat atât structura cât şi procesele specifice departamentului, construind o echipă puternică de resurse umane. Aceasta a contribuit la dezvoltarea angajaţilor  Coca-Cola HBC, la exportul de angajaţi talentaţi din România, atât către Grup cât şi către alte ţări din cadrul Coca-Cola HBC AG, precum şi la execuţia strategiei companiei.

Un loc rupt din altă lume şi alt timp. Galerie foto fabuloasă cu cel mai scump hotel de pe glob. Cum arată paradisul unde fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari

Cele mai scumpe substanţe din lume: ce costă 27 mil. dolari pe gram? Dar 62.500 mld. dolari?

Corina Licea şi echipa sa au avut un rol esenţial în strategia de atragere, dezvoltare şi de retenţie a talentelor, în strategia de angajament al angajaţilor companiei. Înainte de a se alătura Coca-Cola HBC, ea a deţinut diverse funcţii de management în HR, în companii precum AVIVA, Alison Hayes şi AIMS Human Capital. Corina Licea are un MBA, acordat de Business School of Management şi  Universitatea din Ottawa.

Cele mai ieftine insule scoase la vânzare în Grecia

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO