Retail&Agrobusiness

Cosmetic Plant, afaceri de 2,5 mil. euro pe an: Produsele noastre sunt prezente pe rafturile a 8.500 de magazine şi farmacii

Susana Laszlo este directorul general şi unul dintre acţionarii companiei fondate acum 25 de ani de mama sa.

Susana Laszlo este directorul general şi unul dintre acţionarii companiei fondate acum 25 de ani de mama sa.

Autor: Cristina Roşca

13.03.2017, 00:06 455
Producătorul de cosmetice din Cluj a fost fondat acum circa 25 de ani şi ar putea sări în 2017 de pragul de 2,5 mil. euro cifră de afaceri.
 
Cosmetic Plant din Cluj este prezent pe piaţa locală în circa 8.500 de unităţi, cele mai multe fiind farmaciile şi magazinele naturiste.
 
„Per total, estimăm că produsele noastre se vând în circa 8.500 de magazine partenere, dintre care în jur de 62% sunt farmacii şi magazine naturiste, restul de 38% fiind reţelele de hipermarketuri şi supermarketuri sau drogherii“, spune Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant şi unul dintre acţionari.
 
Compania este prezentă în mai multe farmacii inde­pendente, dar şi în lanţurile Catena şi Remedia. Catena este de altfel lanţul cu cele mai multe unităţi din România, cu peste 600.
 
„Începutul lunii august 2016 a marcat pentru noi începutul livrărilor către reţeaua Carrefour, fiind alese pentru acest lanţ de hipermarketuri şi hipermarketuri circa 25 de produse din gama sortimentală Cosmetic Plant.“ Compania era deja prezentă la nivel naţional în reţelele Auchan, Cora, Profi şi drogheriile dm drogerie markt, potrivit datelor comunicate anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO