Retail&Agrobusiness

Cris-Tim a promovat în funcţia de director naţional de vânzări un manager cu peste 15 ani de experienţă în FMCG

Bogdan Colea este absolvent al Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală în cadrul USAMV Bucureşti.

Bogdan Colea este absolvent al Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală în cadrul USAMV Bucureşti.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

30.01.2018, 00:05 2127
Cris-Tim, unul dintre cei mai mari producători locali de mezeluri, controlat de familia Timiş, l-a numit pe Bogdan Colea, un executiv cu mai bine de 15 ani de experienţă în industria bunu­ri­lor de larg consum (FMCG), în func­ţia de director naţional de vânzări, con­form datelor de pe reţeaua LinkedIn.
 
Promovarea vine după ce anterior, timp de circa un an, Bogdan Colea a ocupat funcţia de director naţional de vânzări pentru marile lanţuri interna­ţio­nale de magazine (national sales manager IKA) în cadrul Cristim 2 Prodcom, una dintre cele mai mari companii din grup, potrivit ace­le­iaşi surse. Managerul are o experienţă de peste 15 ani în sectorul bunurilor de larg consum (FMCG), in­clusiv în sectorul cărnii, activând în cadrul unor compa­nii precum Aldis, Meda Prod, Ifantis sau Orlando Import Export (snakuri, condimente etc). El este absolvent al Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală în cadrul USAMV Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO