ANTREPRENORI LOCALI

Cumpăna intră pe segmentul de aparate de cafea după ce a luat 20% dintr-o companie de vending

19 feb 2016 Autor: Mădălina Panaete

Compania a intrat în acţionariatul companiei puse pe picioare de Adrian Alexe şi Cristian Sendroiu, doi foşti executivi din cadrul Ţiriac Leasing.

Cumpăna, al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa de apă îmbuteliată în sistem de water coolere, a in­trat printr-o ma­jo­rare de capi­tal în acţiona­riatul fir­mei Doc­tor Ven­­ding, com­pa­nie activă în seg­men­tul de ven­ding.

Astfel, Cumpăna, o companie fondată de către antreprenorul Florin Dănilă, intră pe segmentul de distribuţie a pro­duselor alimentare precum cafea, sna­ckuri, dulciuri sau băuturi răcoritoare. Doctor Vending distribuie branduri precum Tchibo, Coca-Cola sau Doncafé.

„Doctor Ven­ding are peste 500 de aparate de vending, iar în clădirile de birouri compania are cea mai bună poziţio­nare în acest moment (...). În prezent se fac planuri şi strategii de dezvoltare pentru următorii 3-5 ani şi există intenţia extinderii la nivel naţional“, spun reprezentanţii Cumpăna, o companie cu afaceri de peste 35 mil. lei în 2014 (ultimele date disponibile pe mfinante.ro). Doctor Vending este o companie fondată de Adrian Alexe şi Cristian Sendroiu care sunt acţionarii prin­cipali, iar Cumpăna are 20% din participaţii, conform datelor de la Registrul Comerţului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.02.2016

 
Cuvinte cheie:
Cumpana
, companie
, intrare
, cafea
, actionariat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide