Retail&Agrobusiness

Dedeman ajunge la 43 de magazine saptămâna aceasta, prin extinderea de la Satu Mare

Dedeman ajunge la 43 de magazine saptămâna aceasta,...

Autor: Bogdan Alecu

25.07.2016, 11:44 1020

Dedeman, cea mai mare companie de pe piaţa locală în retailul materialelor de construcţii şi una dintre cele mai mari la nivel regional deschide vineri 29 iulie, magazinul din Satu Mare, ajungând astfel la o reţea de 43 de magazine la nivel naţional.

Noul magazin dispune şi de o parcare proprie cu 399 de locuri şi a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro şi a creat peste 160 de locuri noi de muncă.

Peste 45.000 de produse, de la firme locale, companii naţionale de tradiţie şi branduri celebre internaţionale sunt expuse, intuitiv şi complementar pe rafturile ce se întind pe o suprafaţă de peste 12.700 de mp., incluzând o seră dedicată plantelor şi produselor pentru grădină, de circa 1950 mp.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenţei noastre în partea de nord-vest a ţării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”-  Dragoş Pavăl – Preşedinte şu acţionar majoritar al Dedeman.

Noul magazin va oferi sătmărenilor şi servicii auxiliare şi facilităţi de care clienţii Dedeman din celelalte oraşe din reţea se bucură deja.

Serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse sunt opţiunile special gândite pentru confortul clienţilor care apelează la Dedeman pentru proiectele lor.

Dincolo de vânzarea la raft, sătmărenii vor beneficia şi de varianta achiziţiei online a produselor, fie prin aplicaţia de mobil, fie prin accesarea dedeman.ro.

Prin inaugurarea magazinului din Satu Mare compania Dedeman continuă procesul de expansiune ce vizează atingerea unui număr de 50 de magazine la nivel naţional.

Următorul pas în această direcţie este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot în vara acestui an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO