Din private banking în industria mezelurilor: Răzvan Furtună a plecat de la BCR, pentru a fi noul director financiar al Cris-Tim

20 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

Grupul Cris-Tim, unul dintre cei mai mari procesatori de carne de pe plan local, controlat de antreprenorul Radu Timiş, l-a numit pe Răzvan Furtună, fost şef al departamentului de private banking din BCR, în funcţia de CFO (director financiar), arată datele de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Răzvan Furtună, absolvent de economie în cadrul ASE Bucureşti, are o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar, dintre care aproape opt i-a petrecut în cadrul BCR, cea mai mare bancă de pe plan local după active. Anterior, el a activat în cadrul Millennium Bank, Bancpost sau Citibank România, conform aceleiaşi surse.

Grupul Cris-Tim, cu afaceri de 120 de milioane de euro, este controlat de către antreprenorul Radu Timiş. Cris-Tim are o cotă de piaţă de circa 20% pe categoria de mezeluri, acolo unde concurează cu jucători precum Agricola, Aldis sau Caroli. Conform informaţiilor oferite de Radu Timiş, Cris-Tim este lider pe piaţă. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.09.2017

 
Cuvinte cheie:
banking
, mezeluri
, Răzvan Furtună
, BCR
, Cris-Tim
, director financiar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide