Retail&Agrobusiness

Din private banking în industria mezelurilor: Răzvan Furtună a plecat de la BCR, pentru a fi noul director financiar al Cris-Tim

Din private banking în industria mezelurilor: Răzvan...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.09.2017, 00:07 2580

Grupul Cris-Tim, unul dintre cei mai mari procesatori de carne de pe plan local, controlat de antreprenorul Radu Timiş, l-a numit pe Răzvan Furtună, fost şef al departamentului de private banking din BCR, în funcţia de CFO (director financiar), arată datele de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Răzvan Furtună, absolvent de economie în cadrul ASE Bucureşti, are o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar, dintre care aproape opt i-a petrecut în cadrul BCR, cea mai mare bancă de pe plan local după active. Anterior, el a activat în cadrul Millennium Bank, Bancpost sau Citibank România, conform aceleiaşi surse.

Grupul Cris-Tim, cu afaceri de 120 de milioane de euro, este controlat de către antreprenorul Radu Timiş. Cris-Tim are o cotă de piaţă de circa 20% pe categoria de mezeluri, acolo unde concurează cu jucători precum Agricola, Aldis sau Caroli. Conform informaţiilor oferite de Radu Timiş, Cris-Tim este lider pe piaţă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO