Antreprenori locali

Distribuitorul Amigo & Intercost din Harghita a depăşit 64 mil. €, plus 5%

15 apr 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Compania Amigo & Intercost din judeţul Harghita, activă în distribuţia de alimente, ţigări şi băuturi, a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de aproximativ 291 de milioane de lei (64,6 milioane de euro), în creştere cu 5% faţă de 2014.
 
Compania are 620 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, iar profitul net depăşeşte 9,6 milioane de lei (2,1 milioane de euro). Firma are acţionariat local şi aco­peră ju­deţele Har­ghita, Co­vas­na şi Bra­şov, potrivit date­lor de pe site-ul com­paniei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.04.2016

 
Cuvinte cheie:
harghita
, companie
, alimente
, bauturi
, cifra de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide