Retail&Agrobusiness

Distribuitorul de medicamente Farmexpert a închiriat un depozit de 9.000 mp în Chitila

Distribuitorul de medicamente Farmexpert a închiriat un...

Autor: Cristina Roşca

30.06.2017, 00:05 682

Proprietarul proiectului este omul de afaceri Simon Roth.

Distribuitorul de medicamente Farmex­pert a închiriat în totalitate un depozit cu temperatură controlată în zona Chitila. Proiectul de 9.000 mp a fost finalizat luna trecută, după câteva luni de la începerea lucrărilor. Proprie­tarul proiectului este Eglast Investment SRL, parte a grupului Elgan, controlat de israelianul Simon Roth.

Numele lui Simon Roth, unul dintre cei mai discreţi investitori de pe piaţa imobiliară europeană, a apărut în prim-plan în acest an după ce a vândut depozitul Dacia de la Oraja companiei Global­worth Real Estate, condusă de Ioannis Papalekas, contra sumei de 42,5 mil. euro.

Pe lângă acest depozit, grupul Elgan, condus de omul de afaceri Simon Roth, a mai dezvoltat mai multe proiecte imobiliare similare, prin­tre care Auchan Logistics (38.000 mp în Ungaria), Volvo Trucks Factory & Lo­gistics (19.300 mp în Franţa), Renault-Nissan Lo­gistics (19.500 mp în Ungaria), Bogáncs Es­ta­tes Office & Logistics (57.000 mp în Un­garia) şi DHL Express HQOffice & Logistics (14.500 mp în Ungaria), potrivit datelor ante­rioare ale ZF. Clădirea de 9.000 mp, structurată pe un singur etaj şi amplasat în nord-vestul Ca­pi­ta­lei, în Chitila este împărţită în 8.500 mp de de­po­zit şi aproape 500 mp de spaţii de birouri, plus o parcare de 35 de locuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO