Distribuitorul lactatelor Sole Mizo are un nou director comercial

12 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

Sole Mizo România, unul dintre cei mai mari distribuitori de lactate şi mezeluri de pe plan local, l-a numit pe Petre Tranculov, un manager cu o experienţă de peste 30 de ani în industria lactatelor, în funcţia de director comercial.

Înainte de a ocupa această poziţie, Petre Tranculov a fost timp de trei ani director al unei fabrici de lactate în Arabia Saudită, conform informaţiilor de pe platoforma de socializare de business LinkedIn. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2017

 
Cuvinte cheie:
lactate
, director
, romania
, plan
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide