UN START-UP PE ZI

Doi antreprenori au investit 15.000 de euro într-o gelaterie din centrul Capitalei. „Testăm şi serviciul de livrare“

4 sep 2017 Autor: Simona Tatu

Doi antreprenori din Bucureşti, Mihaela Cuturescu şi Florin Constanda, au deschis în primăvara anului trecut o gelaterie în zona Ar­me­nească din Ca­pi­tală, după o investiţie de circa 15.000 de euro. Pe lângă magazinul fizic, cei doi antreprenori mai deţin un ice cream bar cu care se deplasează la evenimente private sau corporate.

„Valoarea totală a investiţiei a fost de 15.000 - 20.000 de euro în spaţiul de comer­cia­lizare. Afacerea a început în primăvara anului trecut, după o perioadă de un an de la ideea iniţială, timp în care am analizat piaţa deserturilor şi a îngheţatei artizanale din Bucureşti, am identificat clienţii cărora ne adresăm şi am căutat spaţiul comer­cial pentru gelaterie“, a spus Florin Cons­tanda, cofon­dator al gelateriei Gelatecco.

Cel mai bine vândute sortimente de îngheţată sunt cele cu fistic şi cu ciocolată. O cupă de îngheţată costă 5 lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.09.2017

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, livrare
, serviciu
, centrul capitalei
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide