Doi antreprenori au investit 25.000 de euro într-o cafenea în spatele magazinului Cocor din Capitală

9 aug 2017 Autor: Simona Tatu

♦ „Investiţia iniţială a fost în jur de 25.000 de euro, dar până acum cred că pe lângă această sumă s-au mai adăugat încă 10.000 de euro.“

Dan (38 de ani) şi Smaranda (35 de ani) Milu, doi antreprenori din Bucureşti, au deschis în luna decembrie a anului trecut o cafenea în centrul Capitalei. Cafeneaua Milu Cafe a necesitat o investiţie iniţială de circa 25.000 de euro, bani care au reprezentat resursele proprii ale familiei. Începând din anul 2009, cei doi antreprenori deţin şi o altă firmă, care activează în domeniul publicităţii. 

„Investiţia iniţială a fost în jur de 25.000 de euro, dar până acum cred că pe lângă această sumă s-au mai adăugat încă 10.000 de euro. În prezent în cadrul cafenelei există doi angajaţi“, a spus Dan Milu, proprietarul cafenelei.

Firma care administrează cafeneaua Milu Cafe este Hbd-studio de creaţie SRL.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.08.2017

 
Cuvinte cheie:
cafenea
, antreprenori
, capitala
, cocor
, magazin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide