Doi fraţi din Harghita fac peste un milion de euro cu o fabrică de îmbrăcăminte premium de iarnă

8 iun 2016 Autor: Ioana Matei

Fraţii Dan şi Nicolae Cotfas au înfiinţat în Topliţa, judeţul Harghita, o afacere de producţie de îmbrăcăminte sport profesională de iarnă care a ajuns anul trecut la afaceri de 4,8 milioane de lei, un profit net de circa 140.000 de lei şi 93 de angajaţi.

Cum arătau fructele şi legumele înainte să fie modificate genetic

Compania lor, Danico, produce anual aproximativ 40.000 de articole, dintre care aproximativ 80% sunt destinate exportului. Două treimi (65%) din producţie este formată din brandul propriu al firmei, Strindberg, iar restul articolelor sunt realizate în lohn, pentru firme precum Moncler, Colmar, Emporio Armani, Hogan, Fay, Zegna sau Woolrich. Poziţionarea mărcii Strindberg este una premium, preţul unei geci de iarnă Strindberg variind, spre exemplu, între 179 de lei şi aproximativ 1.800 de lei.
Nu a avut bani pentru un apartament nou, însă şi-a transformat garajul într-un spaţiu locuibil. Cum arată noua ”locuinţă”?

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.06.2016

 
Cuvinte cheie:
frati
, harghita
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide