Retail&Agrobusiness

​Dragoş Sârbu, CEO-ul Flanco:„ Anul 2017 a început mai slab. În ianuarie şi februarie a fost extraordinar de frig, iar mulţi dintre clienţii noştri nu au ieşit din casă”

​Dragoş Sârbu, CEO-ul Flanco:„ Anul 2017 a început...

Autor: Roana Rotaru

27.04.2017, 14:12 635
Dragoş Sârbu, CEO-ul Flanco spune că vânzările înregistrate la începutul anului 2017 au fost mai slabe faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, atât din cazua faptului că vreme a fost foarte rece, iar clienţii nu au ieşit din casă, cât şi din cauza protestelor împortiva proiectului de ordonanţa pentru graţierea unor pedepse, care a determinat populaţia să îşi amâne cumpărăturile. „Anul nu a început grozav, după un an 2016 senzaţional din punct de vedere al consumului şi al vânzărilor, anul 2017 a început mai slab din cauze obiective. Punem începutul mai slab pe seama vremii, anul acesta în ianuarie şi februarie a fost extraordinar de frig, iar mulţi dintre clienţii noştri nu au ieşit din casă. În plus, a existat aceea activitate publică, protestul din febriarie, care a condus la un sentiment de conservare, aşteptare, în rândul clienţilor. Lucrurile îşi revin, dar sunt departe de anul trecut”, a spus CEO-ul Flanco prezent la ZF Retail 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO