Retail&Agrobusiness

Dudeştii Vechi Farm, o fermă din Timiş cu afaceri de 10 mil. lei a primit de la acţionari peste 14 mil. lei în noiembrie

Dudeştii Vechi Farm, o fermă din Timiş cu afaceri de...

Autor: Roana Rotaru

09.01.2017, 00:06 800
Compania Dudeştii Vechi Farm din judeţul Timiş, cu activităţi de cultivare a cerealelor, a primit o majorare de capital de peste 14 milioane de lei (3 milioane de euro) în noiem­brie 2016, bani pro­veniţi de la acţionarii companiei, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial.
 
Astfel, acţionarul danez Jesper Brunhoj Jensen (42 ani) a contribuit cu circa 7 milioane de lei, prin compania Ag-Advice Aps, iar celălalt acţionar, cetăţeanul german Ruhl Thomas (38 ani), a contribuit la rândul său cu aceeaşi sumă de 7 milioane de lei, plus circa 1.200  lei prin compania Agri Asset UG pe care o reprezintă legal şi care are sediu în Germania, potrivit datelor publice.
 
Compania Dudeştii Vechi Farm a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 10,6 milioane de lei, în creştere cu 18% faţă de anul precedent, înregistrând însă o pierdere de 2,3 milioane lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Compania avea nouă angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO