Echipa fostei librării Dalles, închisă în aprilie, s-a mutat în Piaţa Romană, sub brandul Diverta

26 iun 2015 Autor: Luiza Chiroiu

În spaţiul fostei librării Dalles se găseşte în prezent o expoziţie a artistului român Alexandru Chira, pe care Muzeul Naţional de Artă Contemporană a deschis-o la începutul lunii iunie.

Librăria Dalles, unul dintre cei mai vechi retaileri de carte din Capitală, şi-a închis porţile în aprilie după ce funcţionase timp de peste 22 ani la parterul Sălii Dalles din centrul Bucureştiului, iar angajaţii s-au mutat în cea mai nouă unitate Diverta, deschisă în mai în zona Pieţei Romane.
 
Octavian Radu, acţionarul Diverta, deţine din 2008 şi Librăria Dalles prin intermediul Diverta Capital Holdings.
 
După mai bine de două decenii în care a devenit o librărie simbol a Capitalei, echipa Dalles a fost înştiinţată de Muzeul Naţional de Artă Contemporană (MNAC), proprietarul spaţiului din bulevardul Nicolae Bălcescu numărul 18,  că tre­bu­ie să părăsească spaţiul. „Contractul de închiriere ne-a expirat în luna aprilie şi pur şi simplu am fost anunţaţi să plecăm“, a spus pentru ZF Amalia Buliga, director general al Diverta.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.06.2015

 
Cuvinte cheie:
diverta
, piata
, inchidere
, mutare
, brand
, piata romana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide