Retail&Agrobusiness

EMag organizează Black Friday la data de 16 noiembrie

EMag organizează Black Friday la data de 16 noiembrie

Autor: Alina Botezatu

18.10.2018, 19:43 6344

Iulian Stanciu, CEO-ul eMag, a anunţat, joi, când organizează compania anul acesta Black Friday şi motivele pentru care a ales această dată.

eMag, cel mai mare retailer online din România în funcţie de cifra de afaceri, organizează anul acesta Black Friday la data de 16 noiembrie.

„Vrem să am timp ca până la mini vacanţa de 30 noiembrie - 1 decembrie - când va fi, că variază în fiecare an - să livrăm tot. Va fi o singură zi”, a detaliat Iulian Stanciu, CEO-ul eMag.

Retailer-ul online a adus Black Friday în România începând cu anul 2011. Black Friday este o tradiţie în Statele Unite ale Americii, de unde a fost preluată global, fiind folosit de retaileri, atât de cei online, cât şi de cei tradiţionali, pentru a accelera vânzările pentru Crăciun.

eMag a avut, anul trecut, promoţii pentru 543.000 de produse dintre cele peste 2 milioane pe care le avea în ofertă. Anul acesta, la finele lunii septembrie, retailerul avea listate peste 3,15 milioane de produse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO