ZF Birouri & Rezidenţial

Eugen Vernea, Fratelli: Cele trei restaurante pe care le inaugurăm în septembrie în Timpuri Noi Square sunt diferite, nu concurează unul cu celalalt

17 mai 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Cele trei restaurante pe care Fratelli le dezvoltă în ansamblul de birouri Timpuri Noi Square, al firmei Vastint, vor fi inaugurate în septembrie. „În Timpuri Noi Square dezvoltăm trei restaurante, toate vor fi inaugurate aproximativ în septembrie. Vom avea meniul clasic care ne-a consacrat. Cele trei restaurante sunt diferite, nu concurează unul cu celelalte. Va fi o cantină, o zonă de bistro şi Biutiful, care va fi mai mult pentru seară. Sunt trei bucătării diferite”, a spus Eugen Vernea, director de dezvoltare Fratelli, Biutiful, Fratellini, Uanderful, speaker la conferinţa ZF Birouri & Rezidenţial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
restaurante
, timpuri noi
, refuz
, dezvoltare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide