Retail&Agrobusiness

EximBank dă 6 milioane de euro pentru ciorapii Adesgo

EximBank dă 6 milioane de euro pentru ciorapii Adesgo

Autor: Cristina Bellu

02.06.2016, 12:40 207

“Adesgo este unul dintre cele mai puternice branduri de pe piaţa locală, cu o tradiţie de aproape 90 de ani, şi ne bucurăm că prin facilităţile acordate putem susţine trendul de evoluţie pozitivă a companiei atât pe piaţa internă, cât şi pe cea internaţională, contribuind astfel la continuarea tradiţiei.”, a declarat Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Cel mai mare producător de dresuri de damă din România are o capacitate de producţie de peste un million de perechi pe lună, adaptându-se la cele mai variate cerinţe din domeniu, şi peste 600.000 de articole de lenjerie. Produsele companiei sunt comercializate sub brandul Diamond by Adesgo.

Pachetul financiar acordat de EximBank va fi utilizat pentru finanţarea activităţii curente, precum şi pentru investiţii în reamenajarea unor spaţii de producţie.

”Ne dorim să creştem şi să facem performanţă şi ne străduim să fim mereu cu un pas înainte. Ne adaptăm, schimbăm, creăm şi să inovăm, dar fără să ne uităm cele mai de preţ valori: să păstrăm calitatea produselor pentru care suntem recunoscuţi şi să rămânem transparenţi în faţa clientelor noastre. Suntem convinşi că trebuie să creştem în permanenţă, să evoluăm şi să ne păstrăm poziţia ca lideri de piaţă, iar parteneriatul pe care îl avem cu EximBank ne susţine în efortul nostru de atingere a tuturor ţintelor de dezvoltare”, a spus Yaron Mund, directorul general al Adesgo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO