Fabrica Barleta din Bacău a câştigat clienţi noi în Franţa, Germania şi Italia. „Afacerile au crescut cu 10% în S1“

11 aug 2017 Autor: Mirabela Tiron

Fabrica Barleta Bacău, în care se produc pungi, saci şi sacoşe din hârtie pentru mari lanţuri de supermarketuri, reţele de fast-food sau pro­ducători de panificaţie, controlată de antreprenori români, şi-a majorat afacerile cu 10% în prima jumătate a acestui an faţă de perioada similară a anului trecut. 

„Am câştigat clienţi noi la export, în Franţa, Germania şi Italia, motorul creşterii au fost vânzările la export, dar şi volumele mai mari solicitate de clienţii interni. Aproape 43% din producţia noastră a mers la export în semestrul unu din acest an“, a declarat pentru ZF Florin Adrian Dimofte, manager pe strategii şi dezvoltare al Barleta.

Anul trecut, fabrica a finalizat cu afaceri de 12 milioane de euro, iar pentru acest an acţionarii au bugetat o creştere cu 10%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.08.2017

 
Cuvinte cheie:
bacau
, fabrica
, afaceri
, clienti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide