Retail&Agrobusiness

Fabrica de ambalaje Can-Pack a lucrat la capacitate maximă. „M-aş bucura să crească piaţa locală, să reducem volumele la export“

Cristian Cornea, directorul general al fabricii Can-Pack din România

Cristian Cornea, directorul general al fabricii Can-Pack din România

Autor: Mirabela Tiron

08.03.2016, 00:05 802
Can-Pack România, singura fabrică din Bucureşti în care se produc ambalaje pentru bere şi suc, a finalizat anul trecut cu afaceri de 340 de milioane de lei (77 milioane de euro), mai mult cu 10% comparativ cu anul anterior.
 
„Am lucrat la capacitate maximă anul trecut, am produs 920 de milioane de doze de aluminiu pentru bere şi sucuri, faţă de 850 de milioane de doze cu un an în urmă. Chiar a trebuit să aducem de la export, de la fabricile din Polonia şi Ucraina, încă 3 milioane de doze pentru a acoperi cererea”, a declarat pentru ZF Cristian Cornea, directorul general al fabricii din România. F­abrica este un barometru local al consumului de bău­turi alcoolice şi nonal­coolice.
 
Can-Pack vinde jumătate din ambalajele de aluminiu  în România, iar jumătate în străinătate. Printre companiile pentru care fabrică doze metalice se numără  Hei­neken, SABMiller, Ber­genbier şi Tuborg Ro­mânia. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO