Retail&Agrobusiness

Fabrica de conserve Prefera Foods din Alba se îndreaptă spre afaceri de 30 mil. lei

Fabrica de conserve Prefera Foods din Alba se îndreaptă...

Autor: Mădălina Panaete

24.08.2015, 00:05 1817

Prefera Foods, producător de conserve din carne şi dulceţuri controlat de antreprenori locali, ţinteşte în acest an o creştere a cifrei de afaceri de minimum 15%, astfel că societatea ar putea atinge pragul de 30 milioane de lei la aproape şase ani de când şi-a început activitatea.

„Ne propunem o creştere de minimum 15% până la finele anului, majorare care va veni în ciuda faptului că pe principalele categorii în care activăm constatăm că piaţa scade în continuare, însă o vom compensa cu categorii complementare. Vom veni cu noi categorii, noi articole care să ne aducă creşterea scontată“, a declarat pentru ZF Petru Sopa, director general şi acţionar minoritar al Prefera Foods, o companie cu afaceri de peste 25 milioane de lei anul trecut.

Raul Ciurtin deţine 43% din acţiunile companiei, la fel ca Pivesson Holdings, o companie înregistrată în Cipru. Ioan Dirzu, fostul director general al Prefera Foods, deţine 10% din participaţii, în timp ce Petru Sopa aproximativ 3% din titluri.  Raul Ciurtin mai controlează şi producătorul de lactate Albalact.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO