Fabrica de mezeluri a nemţilor de la Reinert merge spre afaceri de 100 de milioane de lei

8 aug 2017 Autor: Mădălina Panaete

Producătorul de mezeluri H & E Reinert, care deţine o fabrică în judeţul Braşov, a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 89 de milioane de lei (circa 20 mil. euro), în creştere cu 18% faţă de anul precedent, arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Astfel, compania încheie al cincilea an consecutiv de creştere şi se îndreaptă cu paşi repezi către un business de 100 de milioane de lei. În 2011, compania avea un rulaj de circa 52 mil. lei. Pe de altă parte, producătorul, care deţine o fabrică în judeţul Braşov, şi-a redus profitul net la jumătate, până la 1,3 mil. lei. Cu toate acestea, compania se menţine pe plus, în condiţiile în care în perioada 2010-2014 producătorul a adu­nat pierderi de 13,4 mil. lei, conform cal­culelor ZF pe baza datelor de pe mfinante.ro.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Reinert
, fabrica
, mezeluri
, afaceri
, brasov
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide