Retail&Agrobusiness

Fabrica de tractoare din Reghin extinde producţia cu 15%

Fabrica din Mureş o capacitate anuală de producţie de 500 de tractoare agricole

Fabrica din Mureş o capacitate anuală de producţie de 500 de tractoare agricole

Autor: Laurentiu Cotu

14.04.2015, 00:07 4887

Producătorul de tractoare IRUM din Reghin, companie cu afaceri de 16 mil. euro în care lucrează 400 de oameni, va deschide în acest an un centru de vânzări şi service, cu o suprafaţă de 750 mp, în localitatea Afumaţi, de lângă Bucureşti şi va continua investiţiile în extinderea fabricii din judeţul Mureş.

Compania, controlată de familia Ol­tean, are o capacitate anuală de producţie de 500 de tractoare agricole, 250 de tractoare forestiere şi 1.200 de tone de piese turnate. „În acest an avem în plan deschiderea unui centru de vânzări şi service în localitatea Afumaţi, dar şi o investiţie într-o nouă linie de asamblare a tractoarelor forestiere. Avem în vedere şi o creştere cu 15% a produc­ţiei, în segmentul pieselor turnate şi al prelucrărilor mecanice“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Mircea Eu­gen Oltean, directorul general al IRUM Reghin.

Compania mizează în 2015 pe o creştere cu 15% a afacerilor faţă de anul trecut, susţi­nută, în principal, de extinderea reţelei de vânzări, după ce şi în 2014 afacerile s-au majorat cu 25%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO