Retail&Agrobusiness

Fabrica din Orăştie care produce clăpari Salomon va fi extinsă cu o investiţie 10,6 mil. lei după ce afacerile s-au majorat cu 25%

Producătorul de echipamente sportive Chimsport are 750 de angajaţi, numărul urmând să crească cu circa 100 în perioada 2015-2016.

Producătorul de echipamente sportive Chimsport are 750 de angajaţi, numărul urmând să crească cu circa 100 în perioada 2015-2016.

Autor: Cristina Rosca

15.04.2015, 00:06 3031
„Liniile suplimentare de producţie vor fi folosite pentru realizarea de şoşoni, dar si pentru alte produse sportive“.
 
Compania Chimsport din Orăştie (Hunedoara), cel mai mare producător local de echipamente sportive, va investi în acest an 10,6 milioane de lei în extinderea cu 10% a fabricii unde produce componente şi clăpari pentru brandul Salomon şi roţi de biciclete de la aluminiu la carbon sub brandul Mavic. Investiţia va crea 100 de noi locuri de muncă în doi ani.
 
„Liniile suplimentare de producţie vor fi folosite pentru realizarea de şoşoni, dar si pentru alte produse sportive pentru că vrem să integrăm cât mai multe produse local. Am reuşit să demonstrăm competitivitate superioară fimelor din Asia-Pacific sau Europa de Vest şi astfel să creştem producţia locală. În urma nominalizărilor de noi programe industriale, am mutat o parte din producţiile clienţilor noştri (de pe toate segmentele de business - n. red.) de pe alte pieţe în România“,  a spus  Alin Fetiţa, CEO al grupului Chimica, din care face parte şi Chimsport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO