Retail&Agrobusiness

FAN Courier lansează un serviciu de livrare în parteneriat cu reţeaua PayPoint

FAN Courier lansează un serviciu de livrare în...

Autor: Cristina Bellu

23.03.2017, 11:13 275

FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat rapid, dezvoltă serviciul Collect Point în parteneriat cu reţeaua PayPoint, care oferă clienţilor posibilitatea de a ridica plicuri sau colete trimise prin FAN Courier de la cele mai apropiate magazine de proximitate PayPoint Colet Expres.

Serviciul va fi lansat într-o primă etapă în Bucureşti, în 160 de locaţii, urmând ca până în toamnă să fie disponibil în cateva mii de magazine de proximitate din întreaga ţară. Acesta poate fi accesat doar pentru colete care au o greutate maximă de 10 kg şi va reduce considerabil rata de retur a comenzilor, datorită caracteristicilor implementate.

”Statisticile noastre au arătat că nivelul de satisfacţie a clientului creşte atunci când vii cu o soluţie viabilă, accesibilă şi uşor de implementat. Clientul îşi doreşte ca expediţia lui să ajungă la timp la destinaţie şi să primească în cel mai scurt timp comanda efectuată.  Suntem convinşi că parteneriatul cu PayPoint va fi unul de lungă durată şi, mai ales, de succes dat fiind că PayPoint este, ca şi FAN Courier, un furnizor de servicii cu acoperire naţională, cu un istoric de peste 10 ani în România şi o strategie de business bazată pe creştere organică , a declarat Roxana Magopeţ, Marketing & PR Manager FAN Courier.  

Collect Point prin reţeaua PayPoint Colet Expres este cea mai nouă soluţie de eficientizare a expedierilor clienţilor, implementată de FAN Courier în ultimii ani, ca urmare a creşterii explozive a cererii de servicii în industria de curierat, dar si pentru a veni în întâmpinarea nevoii clienţilor şi a reduce timpii de aşteptare.

”Atributele reţelei PayPoint Colet Expres vor permite consumatorilor să îşi ridice coletele aproape de casă, fără să fie nevoiţi să aştepte curierul într-un anumit loc, o anumită zi sau un anumit interval orar ori să călătorească distanţe mari pentru a-şi ridica pachetul.”, a adăugat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO