Retail&Agrobusiness

Farmec a investit 55.000 de euro într-un magazin din Braşov

Farmec a investit 55.000 de euro într-un magazin din...

Autor: Cristina Bellu

30.09.2016, 00:00 375

Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca continuă extinderea reţelei de magazine în ţară prin inaugurarea unui nou spaţiu în Braşov. Investiţia totală se ridică la 55.000 euro pentru magazinul de 60 mp în care sunt expuse peste 400 de produse. „Inaugurarea primului magazin Farmec la Braşov face parte din strategia de extindere a reţelei de magazine Farmec în ţară (...). 

Ne-am propus ca până la finalul anului 2016 să investim 200.000 de euro în deschiderea şi modernizarea magazinelor proprii în ţară”, a declarat Mircea Turdean, director general al Farmec. În prezent, reţeaua magazinelor Farmec numără 8 spaţii, în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu, Târgu-Mureş, Timişoara şi Braşov. Luna aceasta, compania a marcat deschiderea primelor magazine Gerovital din România, la Bucureşti şi Constanţa. Până la finalul anului Farmec intenţionează să mai inaugureze trei spaţii noi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO