Farmexim, afaceri de 1,85 miliarde de lei din distribuţia farma

16 mar 2017 Autor: Mirabela Tiron

Farmexim, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice din piaţă, controlat de antreprenorul român Ovidiu Buluc, a finalizat anul trecut cu afaceri de 1,85 miliarde de lei, faţă de 1,7 miliarde de lei în anul anterior, potrivit oficialilor companiei şi datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
Distribuitorul a furnizat produse farmaceutice către 3.900 de clienţi, farmacii cu circuit deschis şi de spital, drogherii, plafare şi depozite de medicamente, potrivit oficialilor companiei. Farmexim este prima companie de import şi distribuţie de produse farmaceutice de pe piaţa românească, înfiinţată în anul 1990 în Bucureşti.
 
Omul de afaceri Ovidiu Buluc mai controlează şi reţeaua de farmacii Help Net, cu peste 200 de unităţi şi afaceri de 114 milioane de euro anul trecut

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, distribuire
, farma
, companie
, produse
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide