ANTREPRENORI LOCALI

Fondatorii microberăriei Zăganu au deschis un bar cu 90 de locuri în Capitală

12 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

Barul are aproximativ 160 mp, are două etaje şi o capacitate de 90 persoane

Microberăria Zăganu, cu afaceri de peste 3,4 milioane de lei anul trecut, a deschis recent un bar cu o capacitate de 90 de persoane pe Calea Victoriei din Capitală, proiect la care cei doi fondatori ai microberăriei au lucrat timp de circa patru ani.  

„Plănuim deschiderea propriului bar – unul dedicat berilor craft (artizanale n.red.) şi care vinde şi promovează doar beri craft româneşti – de când am lansat Zăganu şi ne-am dorit de la început să fie un bar spaţios, cu multă personalitate. Barul are aproximativ 160 mp, are două etaje şi o capacitate de 90 de persoane”, a spus Laurenţiu Bănescu, cofondatorul companiei Fabrica de Bere Bună, care deţine brandul Zăganu. El împreună cu Alexandru Geamănu au pornit în urmă cu aproape patru ani proiectul microberăriei Zăganu, aflată la 120 de kilometri de Bucureşti, în judeţul Prahova.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2017

 
Cuvinte cheie:
bere
, bar
, antreprenori
, deschidere
, capitala
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide