Retail&Agrobusiness

Fondatorul grupului de restaurante SHC, printre care NOR, restaurantul de la ultimul etaj al Sky Tower: Estimăm afaceri de 7,6 mil. euro, plus 35%. Creşte atât numărul de oaspeţi, cât şi bonul mediu

Fondatorul grupului de restaurante SHC, printre care NOR,...

Autor: Cristina Roşca

23.10.2019, 08:05 611

Grupul de restaurante Studio Hospitality Concept (SHC), care reuneşte sub aceeaşi umbrelă cinci localuri, are zilnic 2.200 de clienţi care vin să mănânce la Stadio Restaurant cu Atrium, Social 1, restaurantul NOR (amplasat la ultimul etaj al clădirii de birouri Sky Tower, cea mai înaltă din România) sau la Cişmigiu Bistro la Etaj. Acelaşi grup operează şi spaţiul Iqos din Piaţa Victoriei unde există un hub creativ, un spaţiu de evenimente şi un mic bistro. „Restaurantele noastre au împreună circa 1.000 de locuri (la interior şi exterior), servim zilnic 2.200 de clienţi. 

Toate au acelaşi profil, de restaurante smart-casual, dar fiecare are o particularitate. Totodată, fiecare dintre ele este amplasată într-un spaţiu cheie al Bucureştiului, într-un spaţiu emblematic“, spune Radu Dumitrescu, fondatorul şi acţionarul majoritar al businessului.

Toate localurile operate de grupul SHC au obţinut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 5,6 mil. euro, pentru 2019 fiind estimat un avans de 35%, până la 7,6 mil. euro. „A crescut atât numărul de oaspeţi, cât şi bonul mediu. Mai mult, se vede şi contribuţia Cişmigiu - Bistro la Etaj deschis în 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO