Retail&Agrobusiness

Germanii de la Rewe (Penny) au investit 19 mil. euro într-un centru logistic în judeţul Bacău. „Noul centru logistic din Bacău re­pre­zintă un factor de optimizare a flu­xu­lui logistic şi a distribuţiei regionale a produselor alimentare şi nealimentare către magazinele Penny Market din nord-estul ţării."

Centrul logistic din comuna Nicolae Bălcescu este al treilea al reţelei în România

Centrul logistic din comuna Nicolae Bălcescu este al treilea al reţelei în România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.03.2017, 00:05 1050
Retailerul de tip discount Penny Market, parte a grupului german Rewe, a inaugurat ieri cel de-al treilea centru logistic al reţelei în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău, cu o investiţie de peste 19 milioane de euro. Penny Market mai are două astfel de unităţi, în Bucureşti şi în Turda.
 
„Noul centru logistic din Bacău re­pre­zintă un factor de optimizare a flu­xu­lui logistic şi a distribuţiei regionale a produselor alimentare şi nealimentare către magazinele Penny Market din nord-estul ţării. Acesta va asigura distribuţia produselor în aproximativ 45 de filiale pentru început, cu posibilitate de extindere la 90-100 de magazine. Depozitul a creat peste 150 de locuri de muncă, o mare parte dintre angajaţi fiind chiar din oraşul Bacău“, spun reprezentanţii Penny Market într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO